Putsa lammfilénoch krydda den runtom med salt och peppar. Vid servering, skiva upp köttet och fördela det och potatis på fyra varma tallrikar, tillsammans med ugnsbakad tomat, salladsblad ochmynta
Lägg på ruccolasallat och skivor av lammköttet. Servera med auberginepurén. Lägg harissa, 2 msk pressad citron, myntaoch lamm i en skål och marinera köttet i 20 minuter. Ta bort skalet och lägg aubergine, vitlök, olja, yoghurt, tahina och 3 msk pressad citron i en matberedare eller mixer och kör till puré. 350 gram lammfilé. 2 msk hackad färsk mynta. 5 msk pressad citron
Blanda sallad ochmynta i en skål, och i en annan skål blandar du den skivade löken med en rejäl nypa salt och peppar samt en skvätt pressad citron(syran kommer att göra den råa löken mildare och lite inlagd)
Blanda paprikan med sin olja ochcitronsaftmed den varma pastan och låt svalna. Blanda den sedan med söndersmulad fetaost och oliver, smaka av med salt och peppar