Lägg den i en ugnsfast form strö över salt, peppar och rosmarin, häll på olivolja och blanda väl. Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Häll tomatsåsen runt biffen och låt småkoka utan lock, ca 4 minuter. Sås. Blanda passerade tomater, honung, pressad vitlök, sambal oelek, fond och oregano
Lägg i en bunke och riv i citronzest och pressa citronen över. Vänd runt och lägg sen i en ugnsform och rosta i 30 minuter tills potatisen fått fin färg
Lägg skivorna i en torr långpanna (smörj den INTE). Lammfärsbiffar finns på bloggen sedan tidigare, men de kommer igen och idag med riktigt god sallad och Jimmys bästa postatisskivor
Ett recept på lammfärsbiffar med koriander, servade med en varm chillisås och ris med gröna ärtor. Lägg 600g lammfärs i en bunke. 2st äggulor. 2st äggulor
Detta receptet är precis som onsdagens inlägg, där jag delade med mig av mina fantastiskt goda picknickmuffins med bär & honung- och lavendelsmör, ett arbete jag gjorde för tidningen Mattrender