Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmedsoltorkadetomaterochfetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivoljaoch basilika)
Grovhacka sedan de soltorkadetomaterna. Finhacka tomater, rödlök och paprika. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter
Blanda färs, ströbrödsblandning, vitlök, timjan, soltorkadetomater + spad och salt och peppar. Mosa fetaostenoch blanda med grekisk yoghurt, honung och salt och peppar
När biffarna är färdigstekta gör jag sås direkt i pannan med grädde, färska örter, hackad rödlök, salt, peppar, sambal oelek och ytterliggare fetaostochtomater
Arbeta ihop med lammfärsen, soltorkadetomater, ägg, salt och svartpeppar. Dela cocktailtomaternaoch vänd ihop dem med de nu ugnsbakade tomaterna, salladslöken, socker, salt och olivolja