Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
Nä, jag köper hellre två kilo lammbog. Lägg ner lammbogen, rör runt och var lite elak mot köttet. Grilla sedan bitarna med lammbog tills dess att köttet är saftigt rosa
Ingredienser ugnsstekt lammbog. en bit lammbog. Lammbogen hade legat i ugnen i ca 4 timmar och var klar men vi var ju tvungna att ha något till och då blev det ugnsrostad potatis och så gjorde jag en fantastiskt god sås av skyn som blivit av lammet
Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog. Så här gör du. Dela också en eller två hela vitlökar på mitten och bryn den platta sidan
Har ni testat lammbog. Jag har ett recept sedan tidigare då jag gjort lammbogen i ugnen, då kan man även ta tillvara skyn och göra en god sås men den här gången körde jag low and slow på grillen istället