Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vila med rosmarin, citron, vitlökocholivolja. Är osten riktigt fin och smakfull blandar jag den bara med någon skvätt olivolja, lite peppar och salt
Här kommer en fransk lammstek där citron, örter ochvitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
Skala och hacka gul lök ochvitlökoch stek i lite olja, tillsätt sedan till grytan tillsammans med vinet och kalvfonden, tillsätt sedan vatten så köttet är täckt och koka upp
Finhacka schalottenlök ochvitlökoch stek dem gyllenbruna i olivoljan. Grovhacka rosmarin ochvitlök. Finhacka persiljan, riv skalet från citronenoch saften från halva citronenoch blanda ner i primörerna tillsammans med lite rapsolja
En len kräm med smak av vitlök, färskost, syra från citronoch sötma från honung. Salsa verde, en grön röra med smak av mynta, basilika, vitlökoch sälta från sardellfiléer