Jag har gjort kakan flera gånger redan. Vill du ha annan smak på kakan kan du i stället för pressad apelsin öka på mängden grädde - eller ta bara mjölk - och sedan smaksätta med exempelvis mint, kakao, bittermandelarom, citron, pepparkakskryddor, kardemumma eller något annat
Låt kakan vila några minuter i formen. Dela kakan i 3 bottnar. 50 g rumsvarmt smör mjölkfritt/laktosfritt. 3 dl Go green havre vispgrädde/ laktosfri vispgrädde. 3 dl Go green Havre Visp grädde/ laktosfrivispgrädde
(Eko, Glutenfri, Fri från Raffinerat Socker & Laktosfri). Jag hade gjort en Mjuk Palsternacks-kaka kvällen innan (den blir som godast om den får "stå till sig lite" i kylen) som jag sedan toppade med en Kokos & Citron "glasyr"
Eftersom vi är laktosintoleranta valde vi att göra just en laktosfrikaka. Kan villig medge att vi inte jämt är så duktiga att använda laktosfria produkter
5 msk raw kakao. Pressa i ca 1 msk av apelsinsaften och tillsätt sedan kakao, mesquite, vaniljpulver och sötning. Skiva sedan 1 av apelsinerna tunt och lägg på krämen, finhacka därefter ytterligare några rutor choklad och nötter för att toppa kakan med. 5 msk raw kakao