Blanda grädde, socker, sirap, kakao och de krossade turkiskpepparkaramellerna i en vid gryta. Idén till det här receptet fick Johanna Westman efter att hon köpt just chokladdoppad lakritskola på Chokladfabriken i Stockholm
socker, kakao, turkiskpeppar och salt i en tjockbottnad kastrull. Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Toppa med den turkiskapepparn. Jag testade mig fram och detta blev en riktigt god lakritskola enligt mig den smakar mycket lakrits vilket jag bara älskar
Blanda grädde, socker, sirap, kakao och de krossade turkiskpepparkaramellerna i en vid gryta. Gjorde lakritskola härom dagen, blev så gott, tokälskar ju lakrits så denna kola passar mig perfekt
Johannas ursprungliga recept är lite pimpat, lite mer smör och lite mer TurkiskPeppar. Chokladdoppad lakritskola med havssaltDen var verkligen lika god som jag trodde
Från vänster Trillingnöt, Chokladkola, Glöggtryffel, Chokladdoppad lakritskola (och några jag inte chokladdoppat, för Kirons skull då han inte är så förtjust i choklad)