Under tiden det kokar så hacka ner den turkiskapepparn. 3/4 dl turkiskpeppar. 3/4 dl turkiskpeppar. Här är ett supersmarrigt gott recept för alla lakritsälskare
Krossa den turkiskapepparn. Tillsätt turkiskpeppar, vaniljsocker och smör. 5-2 påsar turkiskpeppar. Koka upp mjölk och socker i en tjockbottnad kastrull och låt koka i ca 25 minuter eller till 120 grader
Skulle testa detta recept som skulle bli lakritsfudge, tänkte mig sådanadära som finns bland lösgodiset, Lonka, de fyrkantiga lakritsfudgebitarna, himmelskt goda
Har man inget lakritspulver kan man tex använda hockeypulver, krossa turkiskpeppar karameller till ett fint mjöl och blanda ner i den varma glassmeten eller blanda ner tex lakritsfudge, salta fiskar eller Käck i glassmeten och låta det smälta ner i glassmeten medan den tjocknar och når upp till 85 grader
Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Eftersom jag tycker lakrits är så gott, var jag tvungen att koka en fudge på turkiskapeppar också. socker, kakao, turkisk pepper och salt i en tjockbottnad kastrull