Koka upp grädde, socker, sirap, choklad och smör. Rör ihop ägg och socker, du får inte vispa utan bara rör ihop det då det inte får komma in så mycket luft i kakan
När de har tjocknat,klicka i smöret och vispa. Vispa ihop med ägget och sockret på låg värme. Jag valde att tillsätta lakrits i min curd,och då blir det smak med citron och lakrits och de smakkombinationer passar perfekt tillsammans
Koka upp grädde, socker, sirap, choklad och smör. Rör ihop ägg och socker, du får inte vispa utan bara rör ihop det då det inte får komma in så mycket luft i kakan
Tillsätt vaniljsocker, salt och vetemjöl, och avsluta med att röra ner äggen i smeten. Vispa ner choklad- och lakritsröran i äggsmeten, vispa under hela tiden, och avsluta med att röra ner den vispade grädden i smeten
Mixa kexen och blanda med smälta smöret. lakrits. Vispa samman alla ingredienserna till krämen UTOM smöret och sjud sakta under omrörning tills den tjocknat