100 g vanligt eller LF smör, alternativt mjölkfritt margarin3 dl vanlig eller LF mjölk, alternativt ris, soja eller havremjölk1 pkt röd jäst, 50 g1 ägg3/4 dl strösocker½ tsk salt½ tsk nystött kardemumma1 tsk vaniljsocker2 tsk fiberhusk2 tsk bakpulver10 - 12 dl glutenfri mix - jag använde Lailas mjölk- och glutenfria mix1 ägg till penslingSmält smör/margarin, och tillsätt mjölken
Lailas grova, så den fick åka i degen. GLUTENFRIALUSSEBULLAR 201015 g jäst40 g palmsocker (Indonesiskt, ganska hög vattenhalt)½ g (1 pkt) saffran, stött2 tsk fiberhusk1 msk psyllum (från Finax)3/4 dl pofiber½-1 tsk stött kardemumma1 grovrivet äppleca 300 g Lailas grova mjölmix (grönt paket)1 dl russinvatten75 g mandelmassapärlsockermalen kanelKnåda samman alla ingredienser utom mandelmassa och kanel med så mycket vatten att det blir en lös med hanterbar deg