TidningenLagaLätt vågar sig på ett vego-special i sitt senaste nummer. Nu ska vi visa tidningsvärlden att vego-teman är varmt välkomna och hett önskade
Receptet kommer från LagaLätt. Kålrabbi är en ny råvara i mitt kök tack vare ett tips i en tidning. 1 bunt grön sparris150 g sugar snaps 200 g kålrabbi 80 g ruccola8 rädisorDressing
Receptet har jag hittat i tidningenLagaLätt. Hösten är här, det går inte att komma undan. Soppa och höstrusk hör lite ihop och är jag dessutom ledig från jobbet så är saken klar
Receptet hittade jag i tidningenLagaLätt. 2 vitlöksklyftor, finhackade1 msk ingefära, färsk och finhackad1 grön chilifrukt, urkärnad och finhackad1 tsk malen spiskummin1 tsk malen koriander2 msk olivolja0,5 dl röda linser2 burkar krossade tomater1 msk strösocker4 dl vatten1 grönsaksbuljongtärning3 msk gräddenymalen svartpepparnaturell yoghurtFräs vitlök, ingefära och chili i oljan tillsammans med spiskummin och koriander i ca tre minuter
Rödbetor tillhör en av mina favoriter i matlagningen och jag blev genast sugen att testa när jag såg det här recepet i LagaLätt nr 10 (s. 4 portioner (receptet är halverat och lite ändrat från tidningen) 1,25 l vatten 1,5 dl torkade gröna linser 1 lagerblad 5 rödbetor 4 små gula lökar (5 gula lökar enligt tidningen) 4 morötter (2 morötter enligt tidningen) 2 grönsaksbuljongtärningar 1/2 tsk salt 1/4 tsk svartpeppar 1 burk creme fraich bröd Koka upp vattnet i en stor kastrull
Äntligen har jag gjort det - lagat ett recept som jag har sett i en av mina mattidningar. Tidningarna dimper ner i brevinkastet varje månad och jag bläddrar, inspireras och tänker alltid att det där ser gott ut det måste jag prova
I nya numret av LagaLätt (som för övrigt bara handlar om vegetarisk mat. I tidningen står att det bara ska få ett uppkok, men det sket jag i och lät koka i kanske 10 minuter med 2 dl socker
Jag har hittat tidningenLagaLätt, rekommenderas. Massor av inspiration i köket. Alla recept lagas på under 30 min, relativt få ingredienser och alla recept under 599 kcal