Laga vildsvin recept

Vildsvins biffar - 6 personer

Vildsvins biffar - 6 personer

4) Laga biffarna färdiga tillsammans med såsen i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. 1 kg Vildsvinsfärs
Blåbär och vildsvin

Blåbär och vildsvin

Från vårt kök får ni idag ett förslag på hur ni kan laga till en god middag med vildsvinskött, receptet är hämtat ur herr Mårtenssons favoritkokbok, "Det glömda köket" av Jens Linder
Vildsvinsbiffar

Vildsvinsbiffar

I kväll har jag lagat mat. Mina föräldrar fyllde på med Vildsvin i helgen när de var här så passade på att bjuda svärföräldrarna på lite Vildsvinsbiffar
Gravad hjort höjer smaken

Gravad hjort höjer smaken

Jag tycker om det mörka, vilda köttet men har inte lagat innanlår förut. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
PULLED PORK PÅ VILDSVINSKARRÉ

PULLED PORK PÅ VILDSVINSKARRÉ

Jag har lagat pulled pork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden. Vildsvin är det som gäller här hemma nu
Vildandsbröst med calvadosgräddsås och äpple

Vildandsbröst med calvadosgräddsås och äpple

För ett år sedan så tillagade jag fasan som var inköp på Öster Malmas julmarknad. På julmarknaden fanns allt från brända mandlar och fårskinn till hela vildsvin och rådjur att köpa, själv kom jag hem med en vildand
Indisk lammgryta

Indisk lammgryta

Vi lagade till lammgrytan i vår Crock Pot och har du ingen sådan så går det absolut alldeles utmärkt att laga till lammgrytan ändå, både i lergryta och vanlig gryta
Jaktkojans viltgryta | Recept från Köket.se

Jaktkojans viltgryta | Recept från Köket.se

Lägg i två buljongtärningar om grytan lagas utan ben. 500–700 g grytbitar av lämpligt vilt (till exempel hjort, älg eller vildsvin). 1500–700 g grytbitar av lämpligt vilt (till exempel hjort, älg eller vildsvin) Några grytben från styckningen eller 2 köttbuljongtärningar 3 msk smör 3 st gula lökar 4 st vitlöksklyftor 0,5 st chilifrukt 3 dl rött vin 4 st lagerblad 5-6 st enbär 400 g krossade tomater 3 msk tomatpuré 1 msk råsocker vatten Salt, efter smak Peppar, efter smak 4 st potatisar, ca (350 g) 2 st morötter 2 st gula paprikor 1 bit rotselleri (ca 200 g)
Gryta med asiatisk touch.

Gryta med asiatisk touch.

Det känns som det var ett tag sedan vi bjöd på fläskkött här i köket, den största anledningen till det är väl att det lagas till mest vilt i Mårtenssons kök just nu
Cinghiale fra due fuoci (Vildsvinsstek)

Cinghiale fra due fuoci (Vildsvinsstek)

Vi har aldrig lagatvildsvin tidigare vilket egentligen är konstigt. Vi älskar viltkött och vi har ätit vildsvin i Italien massor av gånger

Vilda smaker i min vildsvinsgryta

Jag köpte en påse viltkött och med  lingon och enbär lagade jag den här vilda grytan med härliga smaker av skogen