Perfekt om man inte har tid att laga mat eller bara är sugen på någotsnabbtoch mättande. Till och med de personer som anser sig inte kunna laga mat kommer definitivt klara av att laga detta - och gott blir det också
Ofta vill man laganågot gott till vardags men som också går snabbtoch där finns det tusentals recept som går jättesnabbt att just LAGA men sen får man stå i en halv evighet vid diskhon och skölja kastruller och diska pannor och plocka vispar och pryttlar
Ville ha något, som var enkeltoch går fort att laga. Kikade lite i skåpen och hittade en liten ask Creme Bonjour Blue Cheese färskost, lite tomater och oliver
Ibland tryter verkligen inspirationen när vi ska laga mat på kvällen här hemma. Jag öppnar och stänger både skafferi och kylskåp - ja, jag vet inte hur många gånger - i hopp om att det ska finnas något nytt därinne när jag öppnar nästa gång
Idag var lusten att laga mat inte så stor och jag ville helst att det skulle gå snabbt. Dessutom orkade jag inte ta mig iväg till affären så det gällde att hitta på något med det kylen kunde erbjuda
En mix av tillagadeoch råa grönsaker, hackade, finhackade, rivna eller i form av grönsaksnudlar. Trots att jag är matbloggare tycker jag verkligen inte om att laga mat som tar längre än en halvtimme
*Döttrarna som själva anser sig stå i Universums centrum* Så imorgon ska vi ha middag hemma hos Olivia och jag har suttit här på förmiddagen och filat på vad vi vill ha för mat, vi tänkte satsa på något vegetariskt och beslutet föll på denna ugnsbakade tandooriblomkål som vi serverar med en kikärtsgryta och till efterrätt ska jag laga proteincheescake med mango
Man lockas- eller i alla fall inte jag- att ta vägen förbi affären och köpa någotsnabbt att laga eller färdigmat, när man förberett innan och det går lika fort som att koka pulvermos och fiskpinnar
Internationaliseringen är en del av en större satsning jag tänker göra på Jävligt Gott under hösten där jag ska lägga extra mycket krut på att skapa mer rörligt material, laga ännu fler goda recept och försöka nå ut till fler genom att göra både bloggen och mina sociala medier ännu bättre
Så det var lite därför jag valde att laga det här receptet igår också. Vinnaren kommer att få jättemycket publicitet, och om all den här publiciteten kunde användas för att sprida vegoevangeliet vore det en enorm möjlighet att göra precis det som Vegorätt på SVT misslyckades med att göra förra vintern – att krossa normer kring vegetarisk mat och visa hur fantastiskt jävla gott ochenkelt det faktiskt kan vara
Svårare nog blir det då jag just nu råkar ha en av mina största hobbys som deltidsjobb – dvs att blogga ochlaga mat för alla er (och mig själv så klart
Jag tycker också att frysta bananbitar är goda att tugga på som snacks efter ett svettigt träningspass medan jag lagar middag, så att jag inte lurar mig själv att äta något mindre hälsosamt innan maten står på bordet