Det kan varieras i det oändliga, ibland bli lite matigare med glasnudlar och självklart är det godare med ett knippe koriander i men det fanns det inte på lilla Ica så det fick bli lite "här är ditt kylskåp"
Det fina vädret håller i sig och det känns så där att stå inne i köket och lagamat. Tänk när vi får uteköket klart, dock inget som kommer hända i år, och vi kan stå ute tillsammans med fläktande vind och skära, blanda och tillagapå antingen grill eller muurikka
Men mufflaner dig med termobyxor i en snödriva och få grillad korv serverad i handen med lovikkavantar… Eller matlagadpå ett stormkök eller över öppen eld, tillagadpå en muurikka eller vad som helst så blir hela matupplevelsen både roligare, godare, mysigare och mer motiverad på något sätt
Att få lagamat utomhus är inte illa alls. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikkapå svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Om du skulle laga en trerätters middag till mig och min familj på grillen, vad hade du gjort då. Oftast komponerar jag ihop nästa middag medans jag lagar den nuvarande
Om du skulle laga en trerätters middag till mig och min familj på grillen, vad hade du gjort då. Jag kände Mattias som också är duktig vid grillen och Pontus hade träffat Börtner´s på FIR
Har alltid gillat att lagamat och baka men grillningen tog inte fart i mej förrän i vintras. Om du skulle laga en trerätters middag till mig och min familj på grillen, vad hade du gjort då
Även om detta inte kvalificerar som grillning, så älskar jag ändock att lagamaten utomhus, på detta vis får Webern tjänstgöra som Muurikka också, liksom
Att få lagamat utomhus är inte illa alls. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikkapå svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha