Som ni märker så blir det mycket mattillagadilergrytai Mårtenssons kök under den kallare delen av året, men det är så himla enkelt, det blirriktigt gott och det finnsverkligen hur mycket som helst man kan lagai lera
Så receptet ioriginal kommer från boken "Lagamatilergryta" från ICAs bokförlag, naturligtvis gjorde viinteriktigt som det stod, denna gången klöddade vi så mycket så det nästa blev ett helt nytt recept
Under tiden som matenlagar sej själv kan du dona med något annat som behöver göras, tvätta, städa eller koppla av med en bra bok och några chokladpraliner
I bland hittarvitill och med bra tipsi någon av våra kokböcker och dagens vegetariskaalternativ är just ett sådant som vi upptäckte i boken "Lagamatilergryta", från ICA bokförlag
Matenlagarsig nästan själv, och det smakar himmelskt. Ta vara på saften och laga en magisk sås. Jag tycker så mycket om minlergryta som jag har fått ifrånmina söta svägerskor, den är fantastisk
Matenlagarsig nästan själv, och det smakar himmelskt. Ta vara på saften och laga en magisk sås. tidlösinspirationJag tycker så mycket om minlergryta som jag har fått ifrånmina söta svägerskor, den är fantastisk