Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. Det räcker fint med paprika och lök men champinjoner skulle nog passa fint också
Tillsätt peppar, salt och paprika. Strimla löken och champinjonerna i skivor, när köttet stekt till hälften lägger du i dessa och låt allt stekas tillsammans
Tillsätt sedan lök, paprika och champinjoner. 4 pers300 g lövbiff, finstrimlad1 stor röd lök, hackad½ stor röd paprika, i tärningar3 stora färska champinjoner, skivade 100 g creme bonjour Carbonara, går med vilken färskost man vill2 ½ dl matlagningsgrädde 1 msk tomatpuré1 tsk sambal oelek1 msk soja1 msk kalvfond1-2 dl vattensalt och pepparkrydda Stek köttet i lite smör till den fått lite färg, krydda med lite peppar
Stek lövbiff, lök, paprika och purjolök. Krydda med gul curry, paprikapulver, cayennepeppar och salt. Här kommer en maträtt med inspiration från min kära mamma som gör supergoda curryrätter