Servera med pommes och vitlök&persiljesmör. På med färsen och lägg plastfilm på. Ta fram en lövbiff från frysen, ta bort plasten och lägg den fryst i varm stekpanna
arrowrot att reda med. Lägg ur rullader och koka ihop skyn i kastrull tillsammans med kokosgrädde och utrörd arrowrot tills såsen reder sig, smaka av med salt och peppar
Precis som medlövbiff. Dessutom funkar det som huvudrätt med en sallad till, på en buffé, eller som komplement/tillbehör till kött, som i det här fallet stekta fläskkotletter medpersiljesmör
Tror att det får bli lövbiffmed råstekt potatis, persiljesmör och en god sallad ikväll. vad det är härligt med fredagar, har varit iväg och handlat en sväng
Så gott det är medlövbiffpersiljesmör och hasselbackspotatis mmmm. När potatisen är nästan klar så steker du lövbiffen, salta och peppra och sen steker du det snabbt i en stekpanna med en klick smör