Gasolgrillenfick agera ugnigår. En fyra dagar lång och skön ledighet är till ända. Ugneninnei köket fungerade lika bra som vanligt och fick husera tillbehörentill lammsteken
Häll i mjölk och grädde och låt det långsamt sjuda upp under omrörning. Men genom att ställa in hela kastrullen iugnenslippervi hela "ännu en bebisi hushållet att ta hand om" momenten och kastrullen sköter sig själv
Jag brukar ta fram tofun ur frysen på kvällen och låta den tinalångsamti kylen till dagen efter. Slurp in med marinaden och sen skjuts iniugnentills den fått riktigt generöst med färg och knaprig yta på kanterna
Vanligtvis brukar man grilla den långsamt men jag valde att brässera den långsamtiugn. Kött iugn. Jag blev sugen på att prova Asada de tira när jag var hos Latinamerikanskalivsmedeli Hötorgshallen sist
Själv använde jag minråsaftcentrifug men det går säkert lika bra att riva äpplen på rivjärn och sedan sila genom silduk, det som eftersträvas är en juice utan kärnor eller fruktkött
Köttet kan förberedas i god tid, och genom att marinera det över natten, steka det långsamtiugnen och sedan droppa på ytterligare en marinadblir det otroligtsaftigt och mört
Vispa äggulorna och tillsätt oljan långsamt. Det här receptet fungerade och jag fann det på , det enda som jag ändrade, var att jag fick ha bröden längre iugnen
Lägg dem i en ugnsform och lägg rådjurssadeln ovanpå, bensidan nedåt. Detta recept på rådjurssadel hittade jag i Per Mobergs bok Moberg jagar och lagar, när det gäller husmanskost och att tillagavilt så litar jag främst på honom