Långpannebröd med kesella recept

Långpannebröd med kesella

Långpannebröd med kesella

Lägg degen direkt på en plåt med bakpapper. Tillsätt även smöret i klickar, salt, honung och kesella. Tryck ut den med mjölad hand tills den täcker plåten
Långpannebröd med frön

Långpannebröd med frön

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 4 st ägg 0,5 burk(ar) kesella , (10%) 1 msk bakpulver 1 msk brödkryddor 0,5 tsk salt 60 gram sesamfrö 60 gram kruskakli 70 gram solrosfrön 0,5 dl linfrö 50 gram smör , smält 0,5 dl pumpakärnor Köp receptet
Grahamsrutor

Grahamsrutor

Ett saftigt, lättlagat långpannebrödmed lite grahamsmjöl i. Det är lätt att baka långpannebröd, dessutom går det snabbare än traditionella limpor
Långpannebröd - Kesella och Morot

Långpannebröd - Kesella och Morot

Medkesella i degen får du ett riktigt gott och saftigt långpannebröd. Nagga degen med en gaffel och skär ett rutmönster

Långpannebröd med frön

Vispa äggen lätt och blanda med resten av ingredienserna. Receptet kommer från boken "Den nya GI-metoden - Med GB för bättre resultat" av Ola Lauritzon och Ulrika Davidsson
Födelsedagsbröd

Födelsedagsbröd

Det blev ett riktigt smarrigt Långpannebrödmed vallmo och solrosfrö. Tillsätt övriga ingredienser (degen ska släppa bunken då är det lagom med mjöl)

Långpannebröd med kesella

Tillsätt anis, fänkål, salt, kesella, farin (el. 250 g kesella. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet fingervarmt och rör ut jästen

Långpannebröd med frön

Vispa äggen lätt och blanda med resten av ingredienserna. 100 g kesella. Sätt ugnen på 175°C. Lägg bakplåtspapper i en långpanna och häll i smeten

Solgult långpannebröd

Pricka degen med en gaffel. Tillsätt olja, kesella, honung, salt ,morötter och det mesta av mjölet arbeta degen väl, den ska vara lös