Långkoktfläsksida på japanska. Skär fläsksidan i lagom stora fyrkanter. ) Fläsksida som sjuds i 3-4 timmar, tills den är så mör att den smäääälter i munnen
Lagade Kakuni (Långkoktfläsksida) häromdagen. Fast inte en "klassisk" nudelbas på det viset, så är den sås man får från långkoket en fantastisk nudelbas
Normalt sätt är baobuns fyllda med fläsk eller kyckling - långkokta på något vis - och även om det skulle vara jättegott, så hade jag inte lust att vänta 48 timmar på att en fläsksida skulle gå klart
), mjuk taco med långkokt högrev, syrad grädde, chilirostad mandel och picklad lök, ceviche på kammussla med rökt chili, krispy taco med mörkokt fänkål med spiskummin och sötpotatiscreme samt chokladsmulkaka med banan och vit choklad
Höst, släktkalas och söndag = långkok. Fylld fläsksida på italienskt vis, även känt som porchetta. Vanligtvis när det blir långkok i det här hemmet så brukar det vara grytor, chili, pulled pork eller liknande, det är inte ofta jag gör stek
Vi valde att skippa sushin denna gång och valde istället några japanska rätter, som var friterad tofu, långkoktfläsksida, beef tataki, krabb- och nudelsallad, tatsuta karaage (friterad kyckling) med red QP sås, edamame och till efterätt Goma Brûlée med vit sesam
Det började med att jag vart sugen att testa lite långkok under låg temperatur i ugnen, jag införskaffade två bitar av rimmad fläsksida och två bitar bog bägge sorterna Svenska givetvis
Billig råvara, massor av god smak och ett riktigt långkok. 9 maj 2012-Här kommer ett recept på en varmrätt som har blivit poppis på ett otal restauranger
Så snacka om långkok. Om ni följt min blogg, vet ni kanske att jag gjort ett par försök att återskapa mitt bästa matminne – fläsksidan på Rolfs Kök i Stockholm