Restaurang Naturligtvis besöker vi gärna igen och med detta fantastiska matminne kan vi inte annat än varmt rekommendera köket, konceptet och mottagandet
Purémassan som blev kvar lämnades på diskbänken för att forma små figurer av då det blev dötid vilket det ofta kan bli i ett kök då man tillreder mat långsamt
Tillsätt tomatpuré, buljong, hälften av vinet och timjan. 2 msk tomatpuré. Förberedelser. Börja med att snitta köttbiten ytligt fyra gångar diagonalt först åt ena hållet sedan åt det andra så det bildas ett snyggt rutmönster
Purémassan som blev kvar lämnades på diskbänken för att forma små figurer av då det blev dötid vilket det ofta kan bli i ett kök då man tillreder mat långsamt
Alltså rekommenderar jag vinet varmt, dock inte till denna typ av mat. Oxfilén lågtempades i ugn på 95 grader - efter att ha brynts runt om i smör, salt och peppar - upp till en kärntemperatur på 53 grader. Tyvärr dracks ett vin, Alta Tierra Syrah 2005 (98850), till detta, som inte lyfte maten, eller vice versa. Vinet på sjön 85, vinet till ovan sagd mat 75
Tack vare Johan-Ps uppmärksamma signalerande landade några säkert i kassen, om ni mot förmodan har missat hur man kombinerar redig mat och fläskigt vin, eller var det kanske tvärt om, ta en titt igen hos någon som får snålvattnet att formligen forsa, i alla fall hos mig
Vinet fick verkligen blomma ut till maten som även den höll hög klass, Timjan-och rosmarinstekt ren med friterad svartrot, confiterad smålök, selleripuré och svartvinbärssky
I går blev det lågtempad filè och ugnsgrönsaker med rödvinssyltad rödlök samt en burk med bea. Det är trevligt att bjuda på mat, synd att det inte händer allt för ofta