De är hur lätta som helst och kan varieras hur mycket som helst. Smaksätt t ex med F1 choklad eller F1 vanilj och kanel, lite russin, nötter eller vad du har hemma. 1 vanilj och kanel, lite russin, nötter eller vad du har hemma
Lätta, men ändå kompakta. Well, well jag är inte så förtjust i vare sig honung eller kamomill som smaker därför får mina Madeleines smak av vanilj och citron
Tänkte dessutom att de skulle vara lätta att ta med sig på pendeltåget. Kakorna var jättegoda nygjorda, men nästan godare när de fått stå till sig några timmar och fyllningen "gift" sig med kakan
För att lätta upp syrligheten lite valde jag att göra en mousse av mascarponegrädden (som blir så där härligt krämig utan att bli gräddtårtig) att ha mellan lagren
Eftersom rabarber inte är så lätta att råröra och det är högsäsong för rabarber, valde jag att göra en rabarbersylt med vanilj och hallon i och kokade då samman rabarber och hallon till en konsistens som påminde om den hos rårörda bär
Alla lager är lätta att göra så blir inte rädda. Det som fanns kvar av cheescaken, efter att mannen fått fri tillgång till kakan efter middagen igår, paketerades in i folie och delades sedan ut till både syster och vänner längs Björnvägen igår
Kryddorna hjälper så klart till att lätta upp lite och det är gott med pepparkaka på sommaren. Den här cheesecaken är god som den är men blir extra god med en kula vaniljglass eller en dutt vispad grädde till