Bryn smöret lätt på medelvärme i en kastrull. Rensa och dela kantarellerna i mindre bitar. Lägg i svampen och rör om, låt puttra till all vätska kokat in och de börjar knäppa
Fräs den lätt i utan att den tar färg. Så kvällen till ära invigde jag dem med kantarellsoppa, som förrätt innan vi gick loss på det underbara lammet som också införskaffades i saluhallen på Tovedals
Men det är verkligen inte helt lätt det där med att koka kräftor. Sedan blev det kräftor och massa goda tillbehör, så som ostpaj (klicka här för recept på världens bästa ostpaj) dipper, bröd, kantarellsoppa, pesto, ost och kex
Koka i lätt saltat vatten tills de mjuknar. Cheviche på pilgrimsmusslor, Hummerpannacotta, Ingefärsinkokta päron, Kantarellsoppa, Karamelltårta, Nyårsmeny, Nyårsmiddag, Pilgrimsmusslor, Portabellosvamp, Skaldjur, Sötpotatis | Kommentera (0)