Kanelbullekakor– Smakar som kanelbullar men betydligt mycket lättare att göra. Sega nutellakakor- Kakorna smakar som en seg kladdkaka, som stått och gottat till sig någon dag
Smält smöret, bryn det lite lätt och rör genast i kokossocker. Själva kakan är ganska enkel och utan krusiduller, och görs smidigt och enkelt i en kastrull
Blanda i bananen, kakao och kvarg i bunken med vitt skum. Det här var drömmen för mig som vill vara hälsosam men inte kan leva utan chokladsmak samt fika
Lägg upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. 1 dl potatismjöl. 5 dl glutenfrimjölmix. Tårtbotten. Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser
De ska bara få en lätt gyllene ton. Orginalreceptet hittade jag hos Kusten är klar och där tipsar Virginia om massor av tips om man använder andra mjölmixer mm så kika gärna in där också
Värm jordnötssmöret något så att konsistensen är lättarbetad och mjuk. Bottnen har en bas av havre och riven kokos (för en botten utan havre, utgå från botten för twixen istället)
Vi fotade kanelbullar, glutenfri och mjölkfri jordgubbstårta, glutenfria småkakor, saftig glutenfrisockerkaka, glutenfria kärleksmums och en massa härliga stämningsbilder
Fodra en form med löstagbar kant med bakplåtspapper, och smörj botten lätt. Vill du göra kladdkakanmjölkfri väljer du mjölkfritt margarin och mjölkfri choklad
Inte alla vill stå inne i köket och envisas med komplicerade kakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen
Arbeta in mjölmix tills degen blir smidig och lättarbetad. Det här är min egen glutenfria variant av hönökakor där jag tillsatt fiberhusk och havregryn för att få degen lättarbetad och mer fiberrik