Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar. -). ). ni är väl rätt trötta på att mötas av samma kladdkakebild varje gång ni kikar in för en uppdatering
Som drinktilltugg bjöd jag på de här läckra små ihopplockade. Dags för ett inlägg eller vad säger ni. ). Hade hem en gäng härliga brudar för ett tag sedan
Lyxig Entrérätt. Hoppas att Du, liksom jag, njuter för fullt av vår vackra sommar med sköna kvällar. Då finns inte så mycket tid till vare sig matlagning eller bloggskrivande, därav den lite glesare uppdateringen
Minsann om vi inte har en så kallad cliffanger att leverera, en uppföljning på inlägget med kyckling och sparris i citronsås där vi lovade att rapportera vad som hände med resten av sparrisbunten
På trettondagsafton bjöd vi på denna läckra soppa som förrätt. Att ugnsrosta grönsaker och rotfrukter ger en fin smak, och bidrar i synnerhet till att just denna soppa blev så lyckad
Det ser ju läckrare ut innan ugnen har gjort sitt men inte direkt äckligt heller efteråt. I det här receptet har jag blandat italienska smaker med lite svenskt i form av grön sparris och tomater