Havets läckerheter smaklig måltid. Så tyst det blev när vi har kört hem godingarna, så många frågor och så många svar som man har försökt att tillfredsställa de små med
Landgången som företeelse och maträtt är över 100 år gammal. Då i början av 1900-talet sågs den som en finare maträtt som bjöds till lunch vid festligare tillfällen
. Bild. Sött & Salt. Såg detta recept i marginalen på blogg. se och tänkte att det måste jag föra vidare. Klicka på länken under bilden så får ni hela historien bakom
Det finns ett litet familjeföretag som heter Lindströms. De försöker slå sig in på den svenska marknaden med kvalitet på saker framför att vara billigast
Vi avslutar året i Italien och vad kan väl vara mer passande avslut än en Risotto på havets läckerheter samt ett glas väl kyld Spumante di Franciacorta
Våra kära grannar har hus i Skåne och medan de varit där har vi skött om blommor och växthus. Som tack fick jag en fin påse fylld med kallpressad rapsolja, vaniljfudge, äppelmust och miniknäcke