Rör ihop smör, persilja och citronskal och krydda med salt och peppar. 500 g lövbiff. 5 st citron. Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda med salt och peppar
Jag tycker det är väldigt gott att fylla lövbiff, och här består fyllningen och tillbehöret av en veritabel umamibomb i form av soltorkade tomater, parmesanost och sardeller i smöret
400 g lövbiff. 1 st citron. 250 g äggnudlar 400 g lövbiff strimlad 500 g wokgrönsaker Findus 1 msk rapsolja 1 st kokosmjölk 500 g, Santa Maria 1. 5 msk currypasta röd 1 st citron rivet skal 1 st vitlöksklyfta riven 1 tsk salt 1 dl cashewnötter rostade och grovhackade Det här behövs till 4 port
Tillsätt creamy kokosmjölk, röd currypasta, citronskal, vitlök och salt. 400 g lövbiff. 1 st citron. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen
0,5 pressad citron. 0,5 pressad citron. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Här hemma grillade vi även lövbiff som vi serverade med spetten,salsan,bulgur och en kall sås. 1-2 grön paprika1 zucchini8-12 st skogschampinjoner1-2 pkt halloumi1-2 rödlök Citron & persiljesalsa. 1 kruka persilja1 klyfta vitlök3/4 dl olivolja1 citron,rivet skalSalt & pepparDela och skär grönsaker och halloumi i lagom stora och jämna bitar och trä sedan på spett
Vi hade lövbiff med chèvre till men det passar nästan till vad som helst eller som egen rätt. Blanda grädde, citronsaft, vitlök, hälften av timjan och merparten av parmesanen i en skål och smaka av med salt o peppar
Riv över citronskal och pressad citronjuice och vänd runt innan servering. 1 citron, skal samt pressad juice. 400 gram lövbiff. Strimla lövbiffen och lägg ner i en bunke tillsammans med kryddorna, låt dra i 15-20 minuter. 1 citron, skal samt pressad juice. 400 gram lövbiff