Häll på cremefraiche, chilisås pressa i vitlök och i med kryddorna. 3 dl cremefraiche. Blanda ingredienserna till pajdegen och låt degen vila i kylen i 30 min
2 msk crème fraiche. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
12 dl crème fraiche smaksatt med fetaost och soltorkade tomater (finns färdig) . 1Vispa samman ägg och crème fraiche, persilja, salt och peppar i en skål och häll över fyllningen
Blanda kycklingen med hackad selleri och purjolök, ärtor, majonäs och cremefraiche. 1 grillad kyckling½ purjolök1 blekselleristjälk250 g ärtor½ dl majonäs2 dl cremefraicheca 1 msk pepparotsvispca 1 msk senap1 kruksalladcocktailtomaterArbeta ihop ingredienserna till degen och låt vila i kylskåpet 1 timme
Vispa ihop ägg, crème fraiche, mjölk, chilisås, salt och peppar, och häll i formen. Tillsätt mjölk och ättiksprit och blanda snabbt ihop till en deg