Kycklingmarinad med za’atar. Nu senast marinerade jag kycklingklubbor i en marinad gjord på za’atar, japansk soja, citronsaft, vitlök, salt och svartpeppar
Häll i oljan och smaksätt med citron, salt och peppar. Den enda som man behöver räkna är Tabbouleh och kycklingmarinaden, totalt 3 smartpoints per person. 4-6 kycklingfiléer (här har jag använt tunt skivad minutfilé), 1 påse färdig kycklingmarinad. 4 dl kokt bulgurvete, 3-4 tomater, ½-1 rödlök, 3 msk finhackad persilja, 1 msk finhackad mynta, 1 tsk rapsolja, 1 msk färskpressad citronsaft, salt, peppar. 1 msk färskpressad citronsaft
Tillsätt grädde, citronskal och citronsaft och värm upp soppan. Marinera dem i marinad, citronskal och citronsaft i minst 30 minuter. 1 st citron(er) , skal och saft. 4 msk kycklingmarinad , eller grillolja. 1 st citron(er) , skal och saft
citronsåsfiléfläskfilegrill marinadgrillad fläskfilegrillatgrillspättkall citronsåslime marinadlime marinad till grillatmarinadmarinad till fiskmarinad till fläskfilemarinad till grillatmarinad till köttetmarinad till kycklingmarinad till ljust köttporslinsåssweethomevinga of swedenwinga of sweden porslin