Paté, pastej och kycklinglevermousse formligen älskar jag, och denna var verkligen riktigt god. 400 g kycklinglever. bacon, champinjoner, kycklinglever, nötfärs, paté 150 g rökt sidfläsk (vi tog bacon). 400 g kycklinglever
Mixa kycklinglevern fint tillsammans med bacon i matberedaren. Lägg färsen i en stor bunke, och tillsätt kycklingleverblandningen, löken och tomaterna för hand
Kycklingleverpaté. Bryn kycklinglevern snabbt på båda sidor, krydda med salt och peppar. 500 g kycklinglever. Det är kallt i Alanya… 500 g kycklinglever
Trots att jag lagat till ganska många patéer och kycklingleverpastejer, så blir jag alltid lika lättad och nöjd då resultatet faktiskt, än en gång, blir så bra som jag hoppats
Putsa kycklinglevern. Tillsätt de stekta trattkantarellerna och kycklingleverblandningen, och blanda därefter alltsamman med hjälp av elvisp på lägsta effekt
Bruschetta med kycklingleverpuré 4-8 stycken, 20 minuter Gillar man kycklinglever är det här ett förnämligt sätt att servera det på. 100 g kycklinglever fin olivolja havssalt nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta baguette eller ciabatta bladpersilja, krasse eller solrosskott Stek kycklinglevern hastigt i lite olivolja i het stekpanna i 2-3 minuter. 100 g kycklinglever
De senaste åren har det varit väldigt poppis på många restauranger att servera kycklingleverpaté (eller pastej) tillsammans med smör till brödet innan maten
Kycklingleverpaté från Långkok för LCHF och Paleo…. Kycklingleverpaté ca 10 port. 250 g kycklinglever. Kycklingleverpaté ca 10 port. 250 g kycklinglever