Kycklinglever kycklinglever päron recept

Biologiskt kattfoder

Färskt benfritt kycklingkött (20%), torkat kycklingkött (15%), färsk kycklinglever (4%), färsk hel sill(4%), färskt benfritt kalkonkött (4%), torkat kalkonkött (4%), färsk kalkonlever (3%), färska hela ägg (3%), färsk benfri gös (3%), färsk hel lax (3%), färsk kycklinghjärta (3%), kycklingbrosk (3%), torkad sill (3%), torkad lax (3%), kycklinglever olja (3%), kycklinglever fett (2%), röda linser, gröna ärter, gröna linser, soltorkad alfalfa, jams, ärtfiber, kikärter, pumpa, butternut squash, grön spenat, morötter, Red Delicious äpplen, Bartlett päron, tranbär, blåbär, kelp, lakritsrot, Angelikarot, backhornsklöver, ringblomma, söt fänkål, pepparmynta blad, kamomill, maskros, sommarkyndel, rosmarin Ca 400 kr
Fira med Frankrike!

Fira med Frankrike!

Gillar du kycklinglever rekommenderar jag kycklinglevertoast med bacon och vindruvor. Pizza funkar ju alltid – italienskt tänker du men gör en med chévre och päron

Umani Ronchi – viner för lagring

Tartar på hängmörad biff med kycklinglever och ramslök. I sin ungdom bjuder vinet på läckra fruktiga aromer av citrus, äpple och päron

Kycklinglevermousse

stek päronen strax före serveringen. Garnera med lökmarmeladen och päronen. 250 gr kycklinglever. Stekta päronkuber (små) avbrända i Calvados 3 cl

Martha Stewarts kycklinglevermousse

Kycklinglever i kombination med päron är gudomligt. Jag är ingen kanel-älskare så jag skippade den och ingen päronkonjak hade jag hemma så det fick bli sherry istället, då i lite större dos än angivet