½ tsk torkad fransk dragon. Salta, peppra och smula ner dragonen. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever
Salta, peppra och smula ner dragonen. Färsk KycklingleverKycklinglevern här i Turkiet är väldigt fin. Champignonsås med Fransk Dragon 8 Champignoner 1 gul Lök 1 grön Paprika 1 tsk pressad Citron 2 msk Kycklingfond, hemkokt ½ tsk torkad Fransk Dragon Några droppar Worcestersauce 2 msk Smör 2 dl Grädde Havssalt och nymald Vitpeppar Skär champignonerna i bitar, löken i klyftor och paprikan i strimlor. Bryn smör och stek 250 gr Kycklinglever, men ha inte för varmt i pannan
Gillar du kycklinglever rekommenderar jag kycklinglevertoast med bacon och vindruvor. Att krydda med dragon känns franskt tänker jag så den här snabba kycklingrätten med dragon och citron kan vara ett tips