Kycklinglever kycklinglever dragon recept

Kycklinglever med champinjonsås

Kycklinglever med champinjonsås

½ tsk torkad fransk dragon. Salta, peppra och smula ner dragonen. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever
Kycklinglever med Champignonsås

Kycklinglever med Champignonsås

Salta, peppra och smula ner dragonen. Färsk KycklingleverKycklinglevern här i Turkiet är väldigt fin. Champignonsås med Fransk Dragon 8 Champignoner 1 gul Lök 1 grön Paprika 1 tsk pressad Citron 2 msk Kycklingfond, hemkokt ½ tsk torkad Fransk Dragon Några droppar Worcestersauce 2 msk Smör 2 dl Grädde Havssalt och nymald Vitpeppar Skär champignonerna i bitar, löken i klyftor och paprikan i strimlor. Bryn smör och stek 250 gr Kycklinglever, men ha inte för varmt i pannan
Champinjonsås med dragon

Champinjonsås med dragon

På bilderna serverade jag champinjonsåsen till stekt kycklinglever, men den passar fint till alla slags kött, fisk och grönsaksrätter
LCHF paté och citrusglaserad lök

LCHF paté och citrusglaserad lök

450 g kycklinglever. 1 tsk torkad dragon. 8-10 portioner. 1 gullök, hackad1 rödlök, hackad. 1 stor vitlöksklyfta, pressad
Fira med Frankrike!

Fira med Frankrike!

Gillar du kycklinglever rekommenderar jag kycklinglevertoast med bacon och vindruvor. Att krydda med dragon känns franskt tänker jag så den här snabba kycklingrätten med dragon och citron kan vara ett tips

Ullas kycklingpaté i mikrovågsugn

Tillsätt dragon, salt och peppar. 100 gram kycklinglever. 1 msk dragon. Stycka kycklingen. Skär ut benfritt kött i små bitar

Kungsbyns viltpaté

Låt kycklinglevern tina. Kolla kycklinglevern noga och se till att inget av den gulgröna gallan finns kvar

Pytt med kycklinglever

Tillsätt salt, peppar och dragon. 400 g kycklinglever. 1 tsk dragon. Tillaga potatisklyftorna enligt anvisningen på förpackningen

Kalkonmiddag med stuffing

Tillsätt buljong och dragon, koka ner till hälften igen. 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 morot 2 1/2 dl vitt vin 3 msk konc kycklingfond+ 1 1/4 liter vatten +lite sky från köttet 1/2 tsk torkad dragon Maizena till redning 3 msk färskpressad citronjuice olja, salt, vitpeppar STUFFING- fyllning. 5 scharlottenlökar 2 vitlöksklyftor 100 g kycklinglever (kommer ofta med när kalkonen köps) 75 g smör 1 tsk chilipulver 300 g rökt sidfläsk 1 liten burk majs ca 200 g 1 liter brödkrutonger (rosta formbröd i ugnen och skär i bitar) 1 1/2 msk konc kycklingfond+ 3 dl vatten 2 ägg 1 dl hackad koriander 1 1/2 dl hackad persilja 1/2 dl ströbröd salt och peppar GÖR SÅ HÄR. 1/2 tsk torkad dragon. 100 g kycklinglever