Kycklinglever kycklinglever creme recept

Kycklinglever med bacon

Kycklinglever med bacon

Blanda ner creme fraiche, vatten, soja, bacon, lök och kapris. Ikväll ska jag laga kycklinglever med bacon och det vattnas redan i munnen
Kycklinglever i senapssås

Kycklinglever i senapssås

400 g fryst kycklinglever salt peppar 1 schalottenlök, finhackad 1 krm torkad mejram 2 dl crème fraîche 1 dl vatten 1 msk dijonsenap 1 tsk tomatpuré smör, att steka i
Pasta med tonfisksås

Pasta med tonfisksås

För dagsbehovet av vit A räcker det att äta 0,6 morötter eller 0,1 portion kycklinglever. 0,1 portion kycklinglever
Viltpaté med cumberlandyoghurt

Viltpaté med cumberlandyoghurt

Grovhacka kycklinglevern. 200 g kycklinglever. Sätt ugnen på 200°. Skala och finhacka löken. Bryn levern i smör i en stekpanna
Levergryta

Levergryta

Rör ner creme fraiche, arrowrot, timjan, salt och peppar. 400 g fryst kycklinglever. 2 - 3 msk creme fraiche. 400 g fryst kycklinglever. 2 - 3 msk creme fraiche
Lantpaté -  den perfekta fredagsmaten

Lantpaté - den perfekta fredagsmaten

Putsa kycklinglevern. Tillsätt de stekta trattkantarellerna och kycklingleverblandningen, och blanda därefter alltsamman med hjälp av elvisp på lägsta effekt
Kycklinglevergryta a la Lotta

Kycklinglevergryta a la Lotta

Skär löken i tunna skivor och stek i smör, tillsätt kycklinglevern. Servera med bulghur eller ris och en grön sallad 300 g kycklinglever
Kycklinglevergryta

Kycklinglevergryta

Smaka av kycklinglevergrytan med lite timjan, salt och peppar. Servera kycklinglevergrytan med valfritt tillbehör som kokt eller pressad potatis, grönsallad och kokt broccoli
Små, behagliga rysningar

Små, behagliga rysningar

Det är nystan av friterade potatissnören som kommer i tre våningar med kycklinglever i mitten. Vurmat. Noma
Älgpaté

Älgpaté

en bytta kycklinglevermousse, nästan som den här, fast inte riktigt lika bra. Blanda ner ägg, creme fraiche, kantareller och kryddor i blandningen
Karins lätta kycklingpaté

Karins lätta kycklingpaté

Grovhacka kycklinglevern. 200 g kycklinglever. Sätt ugnen på 200°. Skala och finhacka den gula löken och vitlöken
Amoz senapskyckling.

Amoz senapskyckling.

400 g kycklinglever. Dela levern och kycklingbrösten i mindre bitar. Bryn allt i het panna. Salta och krydda med svartpeppar och mejram
Min andra födelsedagspaté (ett inlägg som skulle ha publicerats i maj)

Min andra födelsedagspaté (ett inlägg som skulle ha publicerats i maj)

Tillsätt crème fraische, sherry, potatismjöl och putsad kycklinglever. Min andra födelsedagspaté 3 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 ägg 0,5 dl crème fraische 0,5dl halvtorr sherry 0,5 dl torkade trattkantareller, blötlagda 2 msk potatismjöl 450 gram kycklinglever, putsad 500 gram fläskfärs svartpeppar 2 tsk salt smör till patéformen Sätt ugnen på 175 grader. 450 gram kycklinglever

Bank Holiday

Precis som förra gången så beställde jag kycklinglever till förrätt, mmmmm. 1/2 dl gräddfil, kokosmjölk eller creme fraiche. 1/2 dl gräddfil, kokosmjölk eller creme fraiche