Stuvad kycklinglever med kantarell och purjo. Stek svamp tills vätska kokat in och den börjar ta lite färg, lägg åt sidan och fräs purjo och chili mjukt
Kycklinglevern är betydligt mildare och så mjäll så den bara smälter i munnen. Kycklinglever med Örter och Chili 500 gr Kycklinglever 1 msk Granatäppelvinäger 2 tsk Timjan 2 tsk Oregano 1 tsk Chiliflingor Havssalt 3 msk Smör Fukta levern med vinäger på båda sidor
Skölj av kycklinglevern och krydda med salt, chili och oregano runt om. Chilistuvadkycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever. 1-2 tsk chiliflingor eller en färsk chili. Chilistuvadkycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever
Krydda med salt och chili, ta upp levern och lägg över i en gryta. Skölj av kycklinglevern och låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper
Krydda med salt och chili. Skölj av kycklinglevern, låt rinna av ordentligt. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever. 1 tsk chiliflingor. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever
Krydda med salt och chili, ta upp levern och lägg över i en gryta. Igår när vi kom hem så köpte jag kycklinglever, den blev tillagad ungefär på det här viset, tallriksbilden är tagen hemma i Östersund där jag alltid har mycket örter på balkongen
Tillsätt smöret och låt det bli ordentligt varmt i pannan innan du går i med kycklinglevern. Skiva chili, vitlök och schalottenlök tunt och fräs hastigt i olivoljan
Skölj av kycklinglevern och krydda med salt, chili och oregano runt om. Kycklinglever med sting. I somras gjorde jag en god Tapasrätt på kalvlever, marinerad över natten med citron och chili
Stekt lammkorv med chili och vitlöd samt stekt kycklinglever. Så är det arbetsvecka igen efter tre mycket intensiva dagar när jag kommit hem efter 22 varje kväll
Den här gången blev det en liten twist på min omtyckta vitlöksstekta kycklinglever med massa persilja som jag oftast brukar göra, jag skvätte på lite vitt vin, hade med lite hackad, fryst chili och uteslöt champinjonerna
Kärna ur chilin och hacka den fint. Skär kycklinglevern i mindre bitar. Börja med att koka lasangeplattorna i rikligt med lättsaltat vatten ica 20 minuter
Jag har läst en del recept innan jag gjorde min och det fanns varianter med enbart rosmarin och vitlök, medan andra hade i både kycklinglever och salami
Kycklingleverbiffar med chili och miso. Nuförtiden är omsorgsfullt stekt kycklinglever väldans gott. Det tycker nu inte barnen, så jag trollar med skolans variant ibland, mald kycklinglever blandad med nötfärs