Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt. Lägg kycklingbitarna så att skinnet är uppåt med någon cm mellanrum i en ugnsfast stekpanna eller ugnsform
Köttet från kycklinglåren är mycket smakrikt och gott. 600 g urbenat kycklinglår, gärna med skinn. Sätt ugnen på 250 grader. Rosta i ugnen ca 15-20 minuter. 600 g urbenat kycklinglår, gärna med skinn
Den här kycklingen skötte sig själv i ugnen under några timmar. Lättlagad middag på Kycklinglår En riktigt god fågelmiddag behöver inte vara så krånglig att laga till
Lägg kycklinglåren i en ugnsfast form. kycklinglår - urbenade. Grilla sedan kycklingen i 225° varm ugn, tills kycklingen uppnått en innertemperatur på 68°
Kvällen blev lugn med god mat och ett glas vin. Lägg dem i en ugnssäker form med skarven upp. Risoni med fetaostfyllda kycklinglår6 portioner900 g kycklinglårfilé 2 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 200 g fetaost 1 kruka(or) basilika, färsk Risoni 1 paket risoni , (500 g) 1 st röd paprika, stor 3-4 st tomater 4 st salladslökar 2 klyfta(or) vitlök, pressade 1 msk olivolja 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald Gör så här. Sätt ugnen på 225°. Stek dem mitt i ugnen ca 20 min. 900 g kycklinglårfilé
800gr kycklinglår gärna med skinnet kvar. 250gr semi rostade tomater i ugnen ( dela små cocktail tomater på mitten. Sätt in i ugnen 2 timmar på 125 graders värme. 800gr kycklinglår gärna med skinnet kvar
Skölj kycklinglårfilerna i kallt vatten, torka på hushållspapper och renskär. Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock
Jag köpte urbenat kalkonlår men det går lika bra med kycklinglår, fläsk- eller lammgrytbitar. Grytan går förstås också att tillaga i en vanlig gryta i ugnen eller på spisen eller i en slowcooker