Skär baconen i strimlor och ansa champinjonerna. cirka 1 kg kycklinglår. 1120 g jägarbacon. 1färsk persilja och rosmarinSå här gör du 75 minuter Torka av kycklinglåren med hushållspapper. Fräs baconen i en het stekpanna i 2 minuter
Det går lika bra med hel kyckling där allt kan kokas med för att få fylligare smak, eller så använder man kycklingklubba, kycklinglår (som jag) eller kycklingfilé
Gör en fyllning av bacon som du klipper i fina bitar, senapen och osten som du river. 8 kycklinglår eller fileér. 1 paket bacon. 8 kycklinglår eller fileér. 1 paket bacon
Bryn kycklinglåren, ett par i taget. För er som kanske ligger bättre till och vill ha lite middagstid så kommer här en god kyckling med lite smakskjuts av bacon
kycklinglårfilé. Skär baconet i strimlor och stek i en stekpanna tills de blir knapriga. Skär kycklinglåren i bitar och stek i en stekpanna med smör, ca 10 mi-nuter. 1 pkt bacon
Torka av kycklinglåren med hushållspapper. Skär baconen i strimlor och ansa champinjonerna. Fräs baconen i en het stekpanna i 2 minuter. cirka 1 kg kycklinglår. 120 g jägarbacon
1 gul lök, 130 g bacon, 2 dl vitt vin, 2 burkar körsbärstomater, 2 msk flytande kycklingfond, 1 lagerblad, 2 tsk torkad oregano, 1 msk torkad rosmarin, 1 kanelstång, 900 g kycklinglår med skinn, olja till stekning, salt och svartpeppar. 130 g bacon,. 900 g kycklinglår med skinn, olja till stekning, salt och svartpeppar