Kycklingklubbor i ugn recept

Kycklingklubbor i ugn

Kycklingklubbor i ugn

Vill du ha en maträtt som är både proteinrik, hälsosam och lätt att tillaga? Kycklingklubbor i ugn är en favorit i många hem över hela Sverige. Det finns en mängd olika varianter som du kan svepa ihop och med hjälp av myTaste kan du lätt laga din egen personliga version att bjuda vännerna på. Det enda du behöver är en ugn, kycklingklubbor, smör, vatten och en mix av dina favoritkryddor som exempelvis nymalen svartpeppar, oregano eller rosmarin. När du är klar kan du höja upp ditt resultat med ugnsrostade rotfrukter och het yoghurtsås.

Servera med något gott

Kycklingklubbor i ugn går utmärkt att äta med vanligt ris eller potatis. Vill du däremot få ut det mesta möjliga ur din rätt och servera något utöver det vanliga kan du ta hjälp av myTaste. Vi rekommenderar att du hämtar inspiration från våra många recept som du enkelt hittar på vår hemsida. Dina kycklingklubbor i ugn kan du t.ex. servera tillsammans med rostade grönsaker. Ett annat populärt förslag är att bland ihop en härlig dippsås till kyckling. Blanda exempelvis gräddfil med lök, paprika, sambal oelek, salt och en pressad vitlöksklyfta för att bjuda på en smakupplevelse dina gäster sent kommer att glömma. Experimentera gärna och var inte rädd för att bland ihop flera olika dipp-varianter och låt dina gäster hitta sin personliga favorit. Är du ute efter en lite lyxigare variant kan du prova en smaskig paprikasås som blandar gul och röd paprika med olivolja, vitlök, crème fraiche samt salt och peppar.

Kycklingklubbor i ugn

Kycklingklubbor i ugn är både lätt och billigt att tillaga. Du kan ofta hitta färdiga plåtar som du bara skjuter in i ugnen, men bäst blir det självklart när du gör din egen variant. Om du kommer att ha massor av folk på besök kan det vara en bra idé att duka upp ett långbord där du bjuder på en mängd olika alternativ. Se till att även bjuda på kycklingklubbor i ugn då de är en favorit som passar väldigt bra ihop med en mängd av olika rätter. Kycklingklubbor är enkel och god partymat som du inte vill vara utan. Med hjälp av myTaste och våra recept kommer du snabbt att märka att matlagning är både roligare och enklare när man får lite hjälp på traven. Till din nyserverade rätt kan du bjuda på färskpressad juice. Vi har en mängd av olika varianter, från de allra vanligaste till de mer experimentella.

Sökförslag och sidor