Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika recept

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. Hacka basilikanoch strö över. Lägg över filéerna i en ugnsform och lägg tunna tomatskivor ovanpå
Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) 1 odefinierad smör , att steka i 1 st tomat(er) 1 kruka(or) basilika 3 msk dijonsenap , (eller mer om du vill) 2 dl vispgrädde 2 st vitlöksklyfta(or) 2 dl crème fraiche 2 dl ost , riven 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Servera till 1 odefinierad haricots verts Köp receptet
Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Blanda med creme fraiche, salta och peppra. Det är ett LCHF-recept, men det gör man ju som man vill med - om man vill äta ris, pasta eller potatis till, alltså
Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) 1 odefinierad smör , att steka i 1 st tomat(er) 1 kruka(or) basilika 3 msk dijonsenap , (eller mer om du vill) 2 dl vispgrädde 2 st vitlöksklyfta(or) 2 dl crème fraiche 2 dl ost , riven 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Servera till 1 odefinierad haricots verts Köp receptet
Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Kycklinggratäng med dijonsenap och basilika

Magen skrek efter mat och jag kände inte alls för att ställa mig och koka ris, pasta eller nåt liknande så det fick bli en nödlösning med lite gurka och körsbärstomater i stället
Kyckling, dijonsenap och basilika

Kyckling, dijonsenap och basilika

Kycklinggratängmeddijonsenap. Det blir helt plötsligt en ny del att utforska och experimentera medoch det är alltid spännande
Krämig kycklinggratäng med basilika, tomat o mozzarella

Krämig kycklinggratäng med basilika, tomat o mozzarella

Blanda dijonsenap, tomatpuré, pressad vitlök, grädde och créme fraîche. Jag har ganska många rätter nu med tomater, basilikaoch mozzarella i mitt blogg-arkiv, men det är ju såå gott och det går alltid att variera lite till
Kycklinggratäng med basilika.

Kycklinggratäng med basilika.

Blanda grädde, creme fraiche, hackade buljongtärningar ochdijonsenap. Salta, peppra och krydda även med spiskummin efter smak
Kycklinggratäng med örter

Kycklinggratäng med örter

Till dagens middag gjorde jag kycklinggratängoch ris, en kycklinggratängmed mycket smak av örter (i mitt fall mest basilika)
Krämig kycklinggratäng

Krämig kycklinggratäng

Idag improviserade jag ihop en smakrik gratäng med kycklinginnerfiléer till min och makens middag på tu man hand