Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. Hacka basilikanoch strö över. Lägg över filéerna i en ugnsform och lägg tunna tomatskivor ovanpå
Blanda med creme fraiche, salta och peppra. Det är ett LCHF-recept, men det gör man ju som man vill med - om man vill äta ris, pasta eller potatis till, alltså
Magen skrek efter mat och jag kände inte alls för att ställa mig och koka ris, pasta eller nåt liknande så det fick bli en nödlösning med lite gurka och körsbärstomater i stället
Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Blanda dijonsenap, tomatpuré, pressad vitlök, grädde och créme fraîche. Jag har ganska många rätter nu med tomater, basilikaoch mozzarella i mitt blogg-arkiv, men det är ju såå gott och det går alltid att variera lite till