Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)
2 tsk dragon. Ta bort skinnet och bena ur kycklingen. Lägg kycklingen i en smord ugnsform. Rör ihop fraiche, grädde, senap, chilisås, vitlök och kryddor
Kycklinggratäng. Dagens rätt hittade jag på bloggen 56 Kilo, en smarrig kycklinggratäng som var enkel att göra och väldigt god enligt hela familjen. 1,5 tsk Dragon
Krämig dragonkyckling. Blanda crème fraiche, grädde, riven ost, dragon och senap. Tanken om att kombinera dragon, senap och ost, tillsammans med kyckling, lök och svamp, visade sig vara en kanonbra idé på det här viset
Blanda i en skål, 3 dl grädde, 2 msk tomatpuré, dragon, salt och peppar. Vahärligt det är med nätet. Man är sugen på kyckling, men vet inte hur den ska tillagas för att smaka som den rätt fantasin har skapat