En saftig, skivad kycklingfilé med smak av citron, vitlök och rosmarin. Skiva kycklingfilén när den fortfarande är varm och lägg upp på serveringsfatet
Skär kycklingfiléerna i tre delar på längden. Lägg i finhackad gul lök och finhackad vitlök tillsammans med grovhackad svamp, tillsätt eventuellt mer smör
Skär av toppen på vitlökarna och häll över en skvätt olivolja. Halvera citronerna. Här bjuder jag er på en nyttig örtig kycklingfilé rökt med färsk rosmarin och till den en ”Supersallad” Gjord på bland annat grönkål och granatäpple fylld med massor av vitaminer och antioxidanter
Grillad kycklingfilé marinerad med salvia, rosmarin, citron och vitlök. Låt färsk salvia, rosmarin, citron & vitlök vara smaksättere när du marinerar din kyckling eller varför inte något annat gott kött
Finhacka rosmarin och vitlök, blanda samman marinaden och lägg i kycklingen. Baba ganoush blev det till även den här gången, men lite upphottad, dubbelt så mycket vitlök som förra gången och något mer sweet chili
Vitlök och rosmarin. Lägg morötterna och nötter i botten på tallriken och lägg upp kycklingfilén, dressa med smöret och strö citronskal och örter ovanpå
Putsa kycklingfiléerna och dela dem i mindre bitar. Fräs lök och vitlök i lite smör i en stekgryta. Tillsätt citronsaft, rosmarin och crème fraiche i grytan
Till detta åt vi grillad kycklingfilé med citrussalt och örtkrydda från Mill&Mortar. Lite créme fraiche med pressad vitlök är en kall sås som vi ofta äter här hemma
Pensla kycklingfilén med blandningen och lägg den i en ugnsfast form. Blanda olivolja, citronsaft, pressad vitlök, hackad rosmarin, salt och svartpeppar
Tillsätt pressad vitlök och rosmarin och låt fräsa med någon minut. Gårdagens middag och dagens middagstips blev en superduperfräsch kycklingpanna med citron och rosmarin