Restaurang Persilja har satsat på salladsbuffé och tre olika rätter. Nu har Persilja inte bara livrem utan även hängslen och erbjuder en sallads- och pizzabuffé för de som inte gillar deras husman eller som vill komplettera med lite mer mat
Strö gärna över hackad persilja. Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Hackad persilja. Servera med pressad potatis eller ris + grönsallad 3 kycklingfiléer
Toppa med färsk persilja. Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
något grönt som pynt, persilja, timjan, rosmarin ex vis. 2 stora och fina kycklingfiléer av svensk kyckling - jag väljer alltid sån där uppfödarnas namn framgår. 2 stora och fina kycklingfiléer av svensk kyckling - jag väljer alltid sån där uppfödarnas namn framgår
persilja, gräslök + ev. Bryn kycklingfiléerna, salta och peppra. 3-4 st kycklingfiléer. Ovan med kycklinglårfilé och torrsenap i örtdressingen 3-4 st kycklingfiléer
Skär en skåra i varje del och lägg in västerbottenost och persilja. Baconlindad kycklingfilé med västerbottenost och lyxig salladca 4 port4 kycklingfiléer2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och pepparSalladen. 4 kycklingfiléer. 2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och peppar