Servera kycklingfiléerna i skivor med klyftpotatis och kokt broccoli. Lägg ihop köttet och linda 1 skiva parmaskinka runt varje filé. 4 st kycklingfiléer. 8 st marinerade soltorkadetomater. 4 skiva parmaskinka
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Skala vitlöksklyften och lägg den tillsammans med de soltorkadetomaterna i en skål och mixa dessa lätt med hjälp av en mixerstav
Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Skala vitlöksklyften och lägg den tillsammans med de soltorkadetomaterna i en skål och mixa dessa lätt med hjälp av en mixerstav
Rulla ihop varje filé med två skivor parmaskinka utanpå och fäst med tandpetare. Skär taleggioosten i mindre bitar och hacka de soltorkadetomaterna grovt
Strimla basilika och häll av tomaterna. Blanda tomater och basilika med créme fraiche. Du behöver4 kycklingfiléerÖrtsaltChicken and steak krydda1-2 förp. parmaskinka4 port. gnocchi1 kruka basilika1 burk strimlade soltorkadetomater4 dl lätt créme fraicheSalt och pepparRuccolaGör såhärSätt ugnen på 200 grader. Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna och stek i ugnen i 20-25 minuter. 4 kycklingfiléer
Rulla runt parmaskinkan runt kycklingfiléernaBryn dem i en stekpanna så att de får fin färg runt om. Bland soltorkadetomater och osten skurna i mindre bitar
soltorkadetomater, olivolja, salami, parmaskinka, parmesan, pesto, ostar. Soltorkadetomater (de som inte ligger i marinad), pesto och parmesan är otroligt gott att smaksätta mat med och i och med att det smakar så mycket behöver man inte använda så mycket