Kycklingfilé med parmaskinka recept

Parmalindad kycklingfile

Parmalindad kycklingfile

Parmalindad kycklingfilé i. Krydda kycklingen med oregano, salt och svartpeppar. Häll över Kycklingfilén
Italiensk kycklingfilè

Italiensk kycklingfilè

kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök!

Fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök!

Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Men nu fortsätter vi med att rensa frysen, idag blev det de sista bitarna av kycklingfilé som kom till användning
Fylld Kycklingfilé

Fylld Kycklingfilé

Fylld kycklingfilé har jag funderat på länge att jag ska göra och idag tog jag tag i saken. Skär kycklingfilén på långsidan som om du skulle dela den men skär den inte helt igenom

Fylld kycklingfilé med smak av Italien

Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Fyllda kycklingfiléermed en fyllning med smak av Italien som serverades med ugnsrostade rotfrukter samt lite rödvinssås
Taleggiofylld kycklingfilé med pestopotatis

Taleggiofylld kycklingfilé med pestopotatis

 Rulla ihop varje filé med två skivor parmaskinka utanpå och fäst med tandpetare. Ett tips är att grilla kycklingfilérna runt om så att de får färg och sedan lägga dem på en bit aluminiumfolie och steka klart
Parmalindad kycklingfilé med balsamsås

Parmalindad kycklingfilé med balsamsås

Halvera kycklingfiléerna om det inte är lårfiléer. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Servera med frästa grönsaker och potatis eller ris