Kycklingfilé med parmaskinka lufttorkad recept

Italiensk kyckling med balsamsås

Italiensk kyckling med balsamsås

Dela kycklingfiléerna till två tunnare skivor. parmaskinka. Färdigt att montera ihop stekt kyckling, mozzarella och lufttorkad skinka
Kycklingfilé med parmaskinka & balsamsås

Kycklingfilé med parmaskinka & balsamsås

Krydda kycklingen med salt, peppar & oregano. Servera med kokt ris och krispig sallad. Kyckling medparmaskinka & balsamsås Ingredienser - 4 pers4 kycklingfiléer – 500 g1 tsk salt1 krm svartpeppar2 tsk oregano4 stora eller 8 små skivor parmaskinka (fungerar utmärkt även medlufttorkad skinka)2 dl vispgrädde2 msk balsamvinäger1 msk konc kycklingfond2 pressade vitlöksklyftor Gör så härSätt ugnen på 225 grader. 8 små skivor parmaskinka
Kyckling á la Jamie

Kyckling á la Jamie

Såg när Jamie Oliver lagade den här kycklingfilén i ett program där man lärde matlagning vidare till sina vänner