Smula fetaosten och blanda ihop den med creme fraiche. _______________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >>Kycklingfilé i fetaostsås
Stekt kycklingfilé. Servera de stekta kycklingbrösten med klyftpotatisen, fetaostsåsen samt salladen. Skölj klyftorna i vatten i ett durkslag, torka med lite papper och blanda dem med olja, salt och vitpeppar i en långpanna, ugnsform eller ugnsfast stekpanna
Förutom salladen och den fyllda kycklingen så rördes en kall sås ihop och las på tallrikarna, det blev denna gamla goda fetaostsåsen som passade finfint till
Middagen idag blev kycklingfilé i ugn med rostade morötter och potatis, sallad med tomat, paprika och majs och en fetaostsåsmed creme freiche som blev supergod
På grillen la vi marinerade kycklingfiléer, vars en halv paprika och baconlindad chevreost. Långpromenader, fyndshopping, glassbjudning hos Hasse och grillkväll hemma i Köpingebro hos Håkans föräldrar är lite av det vi roat oss med
Smaka av med peppar och eventuellt lite mera salt. 4 färska kycklingfiléerMarinad (jag använde Santa Maria sweet chilimarinad men om man är strikt får man göra egen)Sås. 4 färska kycklingfiléer
Mosa fetaosten och blanda med naturell yoghurt. Smaksätt eventuellt med salt och peppar. Servera med en näve vackra salladsblad och tomatskivor med lite rödlök på toppen