Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt. Smaka av med salt, peppar och någon matsked olivolja gärna med citronsmak
Mixa färskost, färska örter, citronskal och ost. Torka av kycklingfiléernamed hushållspapper. Salta och peppra och fördela i fickorna på kycklingfiléerna
Fyll dem medfärskosten. När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléernamed ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Filmdate med Cicci och en god lunch på det. Fyll fickan med osten. På med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och bryn filéerna några minuter med snittsidan nedåt, så inte all ost smälter ut
Hacka de färska örterna och blanda medfärskosten. Till risotton fyllde jag kycklingfiléermed örter. Stek kycklingfiléerna hastigt på båda sidor, utan att de blir genomstekta
Med denna rätt så lekte jag lite med fantasin, tog lite vad jag hade och försökte skapa något gott. Jag hade bara bladspenat, vitlöksost och vanlig skinka runt om kycklingen men tror absolut att den blir godare om man använder vanlig färskost utan smak och någon ört så som basilika, salvia eller liknande istället