Kycklingfilé med färskost recept

Baconlindad kycklingfilé – recept

Baconlindad kycklingfilé – recept

Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt. Smaka av med salt, peppar och någon matsked olivolja gärna med citronsmak
Fylld kycklingfilé med tortellini

Fylld kycklingfilé med tortellini

Blanda samman färskost, basilika och rökt skinka. Skär en ficka längs medkycklingfiléerna. Vik ihop och fäst samman med tandpetare
Ostfylld kycklingfilé med bacon

Ostfylld kycklingfilé med bacon

Fyll dem medfärskosten. När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléernamed ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Fylld Kycklingfilé

Fylld Kycklingfilé

Blanda färskost och kryddmixen. Fylld kycklingfilé har jag funderat på länge att jag ska göra och idag tog jag tag i saken
Ostfylld kycklingfilé i god sås

Ostfylld kycklingfilé i god sås

Filmdate med Cicci och en god lunch på det. Fyll fickan med osten. På med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och bryn filéerna några minuter med snittsidan nedåt, så inte all ost smälter ut
Örtfylld kycklingfilé med svamprisotto

Örtfylld kycklingfilé med svamprisotto

Hacka de färska örterna och blanda medfärskosten. Till risotton fyllde jag kycklingfiléermed örter. Stek kycklingfiléerna hastigt på båda sidor, utan att de blir genomstekta
Svampfylld kycklingfilé

Svampfylld kycklingfilé

Ulrika serverade kycklingen med en god rödvinssås och ett alldeles ljuvligt fluffigt potatismos. Låt svalna och blanda sedan ner persilja och färskost
Fylld kycklingfilé med ost

Fylld kycklingfilé med ost

Blanda färskost, crème fraiche, parmesanost, rosmarin och timjan. Skär ett snitt längs med filéerna och vik ut dem
Ostfylld kycklingfilé

Ostfylld kycklingfilé

Blanda ihop färskostenmed den rivna Sveciaosten. Servera de örtrullade kycklingfiléernamed den goda primörsalladen
Skinkinlindad kyckling med färskost

Skinkinlindad kyckling med färskost

Med denna rätt så lekte jag lite med fantasin, tog lite vad jag hade och försökte skapa något gott. Jag hade bara bladspenat, vitlöksost och vanlig skinka runt om kycklingen men tror absolut att den blir godare om man använder vanlig färskost utan smak och någon ört så som basilika, salvia eller liknande istället