Efter någon minuts stekning blandar du ner crèmebonjour i svampen och rör om. Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost
När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléernamed ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Filmdate med Cicci och en god lunch på det. Fyll fickan med osten. På med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och bryn filéerna några minuter med snittsidan nedåt, så inte all ost smälter ut
Alla bloggar med dignitet har en gästbloggare och nu presenterar även Livet på Backastrand min mamma Gun som gjorde en enligt utsago världens bästa kycklingfilé här kommer receptet som kanske kan passa inför helgens mys
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
idetorka och dåligt med energi har det varit några dagar. Men idag tänkte jag bjuda på en enkel formrätt som har några år på nacken, så en av huvudingredienserna har lyckats utgå ( läs creme fraiche medmed blue cheese)
Bryn kycklingfileerna runt om i stekpanna med smör/olja, krydda efter eget behag. Grovhacka de soltorkade tomaterna och blanda med cirka en halv ask vitlöksost