4 kycklingfiléer (med skinn). 2 broccoli, i små buketter. 2 klyfta vitlök. 4 kycklingfiléer (med skinn) 2 broccoli, i små buketter olivolja, att steka i 2 klyfta vitlök 2 peperoncini (eller 1⁄2 tsk chiliflakes) 0,5 citron, saften och skalet salt
Vi ska äta något med vitlök i rätten ikväll, så långt har jag kommit i min planering, men jag vill passa på att tipsa om en väldigt god och enkel liten rätt som jag gjorde i min Crock Pot för ett tag sedan, ciderbräserad kycklingfilé
Koka broccolin. Så det fick bli kyckling panerad i grillchips och pasta med vitlökssmak. Låt pastan rinna av och blanda med crème fraichen och broccoli
Tillsätt palsternacka och vitlök i grytan. Kokt broccoli och finriven parmesanost till servering Fräs kycklingen i smör eller olivolja tills den är nästintill genomstekt