Kycklingdelar recept

Kycklingdelar i tomatsås

Kycklingdelar i tomatsås

Häll blandningen över kycklingdelarna och riv över parmesanost. Dimman har legat tät idag och lite snö har fallit
Ugnsgriljerade kycklingdelar 4-6p

Ugnsgriljerade kycklingdelar 4-6p

Det fick bli ugnsgriljerade kycklingdelar till middag idag. Vi har lite spridda tycken kring kycklingdelar i familjen
Ugnsbakade kycklingdelar i het limemarinad

Ugnsbakade kycklingdelar i het limemarinad

Lägg kycklingdelarna i en form och häll på marinaden, blanda runt så bitarna täcks. Ugnsbakade kycklingdelar 2 port. 1 kilo kycklingdelar, vi använde kycklingbröst med ben. Innertemperaturen ska upp i 82 grader för kycklingdelar med ben, 70 för delar utan ben. 1 kilo kycklingdelar, vi använde kycklingbröst med ben
Grillade kycklingdelar med citron- och sesamglaze

Grillade kycklingdelar med citron- och sesamglaze

Lägg kycklingdelarna i en påse och häll på filmarinaden. Pensla kycklingdelarna runt om med glazen. Sväng runt de färdiggrillade kycklingdelarna med rostade sesamfrön och servera genast, gärna tillsammans med stark sås
Möra kycklinglår (Crock Pot)

Möra kycklinglår (Crock Pot)

Blanda ingredienserna till marinaden och gnid in kycklingdelarna, tryck gärna in marinaden under skinnet
Så enkel och så god sås till grillat!

Så enkel och så god sås till grillat!

Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Paella med kyckling och skaldjur

Paella med kyckling och skaldjur

Dela kycklingdelarna i mindre delar, men låt benet sitta kvar. 500 g kycklingdelar med ben. 500 g kycklingdelar med ben
Pluras paella

Pluras paella

Bryn sedan kycklingdelarna i paellapannan, ta upp dem och låt löken gå mjuk i samma panna, den ska inte brynas
Kyckling Marengo

Kyckling Marengo

Bryn kycklingdelarna på båda sidor i smör i en stekpanna. Stycka kycklingen i portionsbitar, salta och peppra
Kycklinggryta – recept

Kycklinggryta – recept

Salta och peppra kycklingdelarna. Så här gör du 45 minuter Dela filéerna i två delar
Kycklinggryta med franska smaker

Kycklinggryta med franska smaker

Salta och peppra kycklingdelarna och bryn dem smör och rapsolja på båda sidor i en stekgryta. Låren är den mest smakrika kycklingdelen
Palak Paneer på Muurikka

Palak Paneer på Muurikka

2 kycklingfiléer eller kycklingdelar i bitar. 2 kycklingfiléer eller kycklingdelar i bitar. Det här var en riktigt bra Muurikka rätt (eller nån annan stekhäll för den delen)