Kungskrabba och pilgrimsmusslor med fräsch salsa och "rökig" majjo
tina kungskrabba och pilgrimsmusslor i kylen över natten. Kungskrabba och pilgrimsmusslor2 paket fryst kungskrabba (à 400 g)2 paket frysta pilgrimsmusslor (à 200 g)flingsaltnymalen svartpeppar1 msk smör1/2 msk olivoljaFräsch melonsalsa2 tomater150 g honungsmelon1/2 stjälkselleri1 liten grön chilifrukt (t ex spansk peppar)1 salladslök1 tsk flytande honung1 1/2 msk färskpressad limejuice1 msk olivolja1/2 tsk saltev ett par droppar tabasco2 msk grovhackad korianderlimeklyfta och koriander till garnering2 äggulor2 tsk färskpressad citronjuice1 tsk dijonsenap1/2 tsk salt2 dl neutral rapsolja0,8krm hickory liquid smokeGör så härKungskrabba och pilgrimsmusslor1
Smaskelismaskens